Vepor, fasadvepor och banderoller

Är ni i behov av att hitta ett enkelt, snabbt och kostnadseffektivt sätt för att profilera ert varumärke eller er produkt? Eller ni kanske behöver informera allmänheten om vad som pågår i fastigheten eller i omkringliggande område? Då är vepor och banderoller ett bra alternativ.

Vepor och banderoller är en enkel och effektiv produktlösning och veporna kan användas både inomhus och utomhus. Vepor kan till exempel monteras på fasader, byggstaket, hängande inomhus från tak eller direkt på vägg. Vepor i tyg blir fint inomhus som en inredningsdetalj, t ex som fondvägg eller gardin, om man inte vill ha en fondtapet. Det finns ingen begränsning på storlek för vepor, vare sig man väljer fasadvepa i nätvinyl, PVC eller tyg. Precis som med utomhusskyltar så är fasadvepor bygglovspliktigt, vi hjälper er genom hela processen med kontakt med fastighetsägare, bygglovsenheten och slutligen installationen. Kontakta oss gärna för mer information, prisuppgifter eller om ni har någon fråga.

Fasadvepor

Att montera fasadvepor kräver både kunskap, noggrannhet och professionalism.  Det förutsätter bl.a. att vi som leverantör har kunskap om materialval på vepan, vilken skylift som behövs, infästning på fasad samt vilka tillstånd och bygglov som krävs. Vi har lång erfarenhet av allt från uppsättning av mindre vepor till gigantiska vepor på över flera hundra kvadratmeter. Våra montörer gör en platsbesiktning och kommer fram till lämpligt format på vepan och tittar på infästningsmöjligheter samt uppställning för eventuell skylift. Sedan hjälper vi gärna till både med skisser och bygglovsansökan och självklart även uppsättningen av vepan. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.

 

Byggvepor och staketvepor

Att använda byggstaket eller byggplank som kommunikationsbärare är ett bra sätt att synas och informera om vad som händer på platsen. Att sätta vepor är en snabb och kostnadseffektiv lösning. Även här krävs bygglov och tillstånd vilket vi gärna hjälper till med.

 

Vepor till butikstäckning

Vi arbetar mycket med vepor när butiker ska stänga eller vid ombyggnation. Det kan antingen vara så att kund önskar vepa istället för folie eller så är det en kombination av folie på fönster och vepa framför till exempel jalusi eftersom det inte går att foliera ett jalusi.

Galleri – Vepor

Vepor, fasadvepor, byggvepor, staketvepor och vepor till butikstäckning