Foliering & dekor

Oavsett om ni vill ha mindre dekaler med information eller täcka en hel butik eller vägg med folie så löser vi det. Folie kan även användas som dekor i skyltfönster för inramning eller som utskuren folie i form av text eller bilder, allt är möjligt.

Beroende på var och hur länge folien ska sitta så kan man använda folie med eller utan skyddande laminat. Vi hjälper till med att ta mått, producera folien eller dekoren samt montera upp den på plats. Folie är ett effektivt och mångsidigt material som kan anpassas och skäras till på plats vid behov, om t ex ytan inte är helt rak. Vi hjälper till med att omprofilera fotoautomater eller presentkortsmaskiner genom att klä in dem i folie som gör att de sticker ut mer och får en avsändare som känns igen. Kontakta oss för mer information, prisuppgifter eller om ni har frågor.

Folie & Dekor för vägg

Vi kan ta fram budskap både på folie eller tapet för att montera upp på vägg. Materialen går att anpassa och skära till på plats där det krävs. Att foliera ett byggplank kan vara ett bra alternativ till vepor eftersom det finns mer flexibilitet med materialet, det går att skära ut för ojämnheter som t ex handtag, lås eller olika höga plank. Folien är följsam och formar sig också efter bakgrundsunderlaget.

 

Folie & Dekor för glas (fönsterdekor)

Att använda glas och fönster som budskapsbärare är ett bra sätt att synas på. Vid en butiksöppning är det vanligt att man kommunicerar vad som ska öppna bakom glaspartiet vilket skapar intresse. När en butik stänger vill man snabbt ha upp någonting som täcker för insyn samtidigt som man kan använda ytan för kommunikation.

 

Dekor i form av foliebård som kontrastmarkering på konferensrum eller dörrar är både vanligt och viktigt för att förhindra att människor går in i glasen. Det är också vanligt med frostfolie på konferensrum, helfrostat eller som en bård för att det inte ska vara full insyn. En rulltrappa eller rullband med glassidor är en utmärkt plats att kommunicera på vid kampanjer, antingen helfoliera eller sätta patchar med budskap.

 

Golvfolie

Det är effektivt att sätta folie på golv för att exempelvis hänvisa eller förstärka kampanjer i offentliga miljöer eller på handelsplatser. En färgglad folie på ett golv i ofta neutral färg drar ögonen åt sig. Kontakta oss för information och prisuppgifter.

Galleri – Folie & Dekor

Dekor & folie inomhus och utomhus, folie för glas, golvfolie, väggfolie och fönsterdekor