Skyltar och LED-skyltar (ljusskyltar)

Vi hjälper till att ta fram rätt skyltlösning för just ert behov och projekt. Skylttorget levererar alla typer av skyltar som till exempel ledskyltar, neonskyltar, plåtskyltar, fristående skyltar, pyloner, akrylskyltar och frigolitskyltar.

Det är många faktorer att tänka på vid skyltning, vare sig ni ska etablera ett nytt varumärke, förnya ert befintliga varumärke eller kanske att företaget ska flytta och ni undrar om man kan återanvända de nuvarande skyltarna? Oavsett om ni är i behov av en enstaka skylt eller ska genomgå en större omprofilering så hjälper vi er genom hela processen. Vi presenterar idéer på var skylten kan placeras med skisser/ritningar och visar hur skylten syns bäst. Vi håller även kontakt med fastighetsägare och sköter bygglovsprocessen. Slutligen monterar vi era skyltar på ett professionellt sätt och vi arbetar med mycket kompetenta och erfarna montörer.

LED-skyltar / ljusskyltar

Skylttorget erbjuder LED-skyltar av mycket bra kvalité. En LED-skylt kan användas både inomhus och utomhus, de fungerar lika bra i alla miljöer och tack vare sin långa livslängd sparar det er både tid och pengar med låga krav på underhåll. En LED-skylt med frilagda bokstäver kan utföras på olika sätt, såsom; Texten/logotypen monterad mot en bakgrundsplåt, eller monterad på en lackerad aluminiumram i fasadens färg alternativt att man monterar texten/logotypen som separata bokstäver på distanser mot fasaden. Texten/logotypen kan tillverkas i en mängd olika material, storlekar och färger. Ljuset kan lysa framåt, bakåt eller åt sidorna. Vi kommer tillsammans överens om vilken skyltlösning som blir bäst för just ert projekt. Skylten kan sedan monteras mot fasad, hängande under tak med pendlar, på tak med takstativ, inom- eller utomhus. Myndigheternas krav går allt mer mot skyltar som tillverkas med friliggande bokstäver för att framhäva fasadens karaktär. Det finns många alternativ och val, men vi hjälper er gärna genom hela processen. Kontakta oss för mer information, prisuppgifter eller om ni har någon fråga.

 

Hänvisningsskyltar

Att hitta rätt i kommersiella och offentliga miljöer kan ibland vara knepigt om det inte finns tydliga hänvisningssystem. Ni kan skapa en lugnare och tryggare känsla för era kunder och besökare med hjälp av bra hänvisningsskyltar. Vi erbjuder hänvisningsskyltar i en mängd olika material, storlekar och färger. Vi utgår från era förutsättningar och behov när vi tar fram en skyltlösning. En snygg design är en självklarhet, men det allra viktigaste med hänvisningskyltar är att de har en bra syn och läsbarhet.

 

Plåtskyltar

Vill ni framhäva ert varumärke och vill hitta ett mer ekonomiskt alternativ? Då kan ni välja en skylt i lackerad aluminiumplåt med folierad text/logotyp. Ni kan välja till en belysning med metallhalogenlampor, alternativt energisnålare LED-belysning som monteras separat på fasaden. Önskar ni en mer exklusiv känsla kan plåtskylten tillverkas i natureloxerad aluminium, mässing, rostfri plåt eller koppar.

 

Skyltlådor

Skyltlådor belyses inifrån med en miljövänlig LED-belysning. Användningsområdena är många då skyltlådorna kan tas fram i valfri form och användas både inom- och utomhus. En skyltlåda är antingen enkelsidig och placeras direkt mot vägg eller fasad, eller dubbelsidig och placeras stående, hängande eller utstående från vägg eller fasad. Skyltlådan kan utföras från den enklaste skyltlösningen med akrylfront och folierad text/logo, till en exklusiv skyltlösning där texten/logotypen har en 3D-effekt.

 

Pyloner och markbundna skyltar

Pyloner eller stolpskyltar är markbundna skyltar som oftast grävs ner i marken med ett tillhörande fundament och de finns i en mängd olika material, storlekar och färger. I en markbunden skylt kan man också bygga in en digital skylt. Det finns en del viktiga saker att tänka på när det gäller att sätta upp markbundna skyltar. Skylttorget har stor erfarenhet av vilka föreskrifter som gäller, olika markförhållanden, konstruktionslösningar, bygglovshantering och montage. Kontakta oss gärna för mer information eller om ni har frågor.

Galleri – Skyltar

Ledskyltar, ljusskyltar, plåtskyltar, skyltlådor, hänvisningsskyltar, pyloner och markbundna skyltar