Butikskommunikation - Skylttorget
Skylttorget är ett komplett skyltföretag som brinner för skyltar och visuell kommunikation. Vi är experter på både inom – och utomhusskyltning. Kontakta oss för förslag och offert!
Fasadskylt, Skyltar, Skyltleverantör, Plåtskylt, LED skylt, Vepa, Folie, Ljuslåda, Duklåda, Butiksskyltar, Logotype, Byggskylt, Inomhusskyltar, Utomhusskyltar, Digitala skyltar, Företagsskyltar, Ljusskyltar
15887
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15887,bridge-core-2.3.9,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Butikskommunikation

Butikskommunikation och köpcentrum

Vi har stor vana av att arbeta med stora köpcentra och butiker där kraven är höga och tiden är knapp. Kanske ska en ny butik öppnas eller en annan stängas, eller en ny produkt lanseras. Oavsett behovet finns vi på plats och rådgör med kunden.

Produkter som är populära hos köpcentrum är bland annat folie, ramar, vepor, tak- och fasadvepor, asfaltsfolie och golvfolie.

Utifrån kundens behov syr vi ihop ett team. Projektledare och montörer är desamma över tid och lär sig centrumet för att på bästa sätt kunna leverera i tid och med högsta kvalitet.